Cepter gradi hotel kod „Beograđanke“

Hotel će se nalaziti na mestu bivšeg „Kluza“ i imaće 15 spratova u staklu...

Kompanija „PFZ grupa“, vlasništvo srpskog biznismena Filipa Ceptera, predstavila je na svom sajtu najatraktivnije projekte, planirane za Beograd u skorijoj budućnosti.

Cepterova kompanija dala je i najvišu ponudu za novobeogradsku fabriku IMT, gde bi trebalo da bude izgrađeno stambeno-poslovno naselje. Pored projekata navedenih na sajtu ,,PFZ grupe“, u javnosti se pominje još jedna atraktivna lokacija u vlasništvu ove kompanije - Brodogradilište Beograd, koje bi u budućnosti ustupilo mesto modernoj marini sa luksuznim stanovima, prenosi ,,Beobild“ na sajtu.

Blok 8 na Novom Beogradu
Prema informacijama koje se mogu naći na zvaničnom sajtu preduzeća, u Bloku 8 na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina 181, na površini od 36.290 kvadratnih metara biće izgrađen stambeno-poslovni objekat na 14 spratova, u okviru kojeg će biti i garaža sa 500 parking mesta.

Stanovi u Bulevaru vojvode Mišića
U Bulevaru vojvode Mišića broj 10, ova kompanija izgradiće, takođe, stambeni objekat površine 14.832,82 m2, na pet spratova, sa 210 parking mesta.

Hotel u Masarikovoj
Planirani hotel na mestu nekadašnjeg ,,Kluza“ na uglu Masarikove i Resavske, biće površine oko 20.000 kvadrata, a pored dva podzemna nivoa, na kojima je planirana garaža, imaće 15 spratova, koji će biti u staklu.

Šoping-mol
Preduzeće ,,PFZ grupa“ najavilo je i trospratni kompleks ,,Quanto“ na površini od oko 12.500 kvadrata. Parking ovog velikog šoping centra prostiraće se na 15.000 kvadrata.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Jedan komentar na “Cepter gradi hotel kod „Beograđanke“”

  1. radojcic says:

    sve najbolje zelim gosp. zepteru i njegovom timu; treba da smo ponosni na njega

Ostavi komentar