“CBS International” otvorio prvu savetodavnu kancelariju za nekretnine u Knez Mihailovoj u Beogradu

Konsultantska kuća za nekretnine "CBS International", predstavništvo CBRE za Srbiju je od 3. novembra predstavila novi servisni koncept "one stop property shop" otvorivši prvi ekspertski punkt u Knez Mihailovoj ulici br.7 posvećen kupcima, zakupcima, vlasnicama u svim sferama tržišta nekretnina.

- Ideja je da svim korisnicima naših usluga približimo svet nekretnina i pruzimo savet, podršku za svaki zahtev vezan za sopstvenu nepokretnost ili upit, bilo da je reč o poslovnom, maloprodajnom, magacinskom, ili stambenom prostoru. Radno vreme kancelarije od 12 do 20 h prati sve duži poslovni dan klijenata, koji su sada u mogućnosti da svrate dok su u šetnji, u pauzi od poslovnih sastanaka, ili nakon radnog vremena i dobiju punu podršku našeg stručnog tima u odabiru prave nekretnine - kažu u "CBS International".

Novi savetodavni punkt predstavlja promotivni koncept kompanije koji će trajati mesec dana, a tokom koga će klijenti moći da se na licu mesta upoznaju sa najaktuelnijom ponudom nekretnina i najnovijim izveštajima posvećenim pojedinačnim segmentima tržišta ili da povere svoju nepokretnost kompaniji.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar