BG na vodi: Nova zgrada, koliki su stanovi i cena?

Treća stambena zgrada u kompleksu “Beograd na vodi”, BW Vista, biće završena u prvoj polovini 2019. godine.

Postavljanje šipova za zgradu koja će biti visoka 82 metra, počela je ove nedelje, a imaće 23 sprata.

U njoj će biti 228 stanova različite strukture, od garsonjera do četvorosobnih i nalaziće se u blizini dve stambene kule kompleksa "BW Residences", čija je izgradnja počela krajem septembra 2015. Očekuje se da dve kule budu završene u martu 2018. godine.

Najmanji stanovi u neboderu BW Vista sa pogledom na Savu imaće 30 kvadratnih metara, a najveći oko 110.

Pripremni radovi na izgradnji kompleksa BW Vista su počeli krajem 2016. a paralelno sa njima se radi i na iskopu za tržni centar BW Galerija.

Pozicija tog bloka se nalazi se između velikog centralnog parka i kompleksa BW Residences.

U okviru BW Viste postojaće obdanište, dečje igralište u unutrašnjem dvorištu, a oko nje će se nalaziti kafići, prodavnice i lokali.

Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se Sava promenada, a u blizini će biti podignut najveći tržni centar u regionu BW Galerija, kao i hoteli "The St. Redžis Belgrade" i "W Belgrade".

Svi stanovi imaju prostrane terase, a apartmani na najvišim spratovima prozore od poda do plafona za potpuno uživanje u savršenom pogledu.

Projekat "Beograd na vodi" se realizuje zajedno sa partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i vredan je oko 3,5 milijardi evra.

Predviđeno je da se na površini od oko 177 hektara izgradi više od milion kvadratnih metara stambenog prostora i oko 750.000 kvadratnih metara poslovnog i komercijalnog prostora.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar