Beograd na vodi oglasio prodaju stanova u kuli BW Parkview

Kompanija Belgrade Waterfront (Beograd na vodi) saopštila je da će prodaja stanova u novoj stambenoj kuli BW Parkview, početi u petak, 21. jula, od 10 časova u Prodajnom centru u Karađorđevoj 48, po principu prioriteta pri izboru stanova za prve kupce.

Smeštena u blizini Sava Promenade i budućeg parka, zgrada BW Parkview biće visoka 82 metra, imaće 23 sprata i ukupno 244 moderne stambene jedinice, navodi se u saopštenju i dodaje se da će zgrada prve stanare ugostiti u junu 2019. godine.

Iz Belgrade Waterfronta poručuju da će svi stanovi, od studija do četvorosobnih jedinica, biti izgrađeni po najvišim standardima.

"Belgrade Waterfront iznova donosi nove ideje u Beograd, pa će tako ova stambena zgrada zasigurno doprineti jedinstvenom konceptu života u zajednici, koji prati celokupan projekat. BW Parkview je namenjen ljudima koji cene mirno i tiho susedstvo, a žele da budu u blizini reke, starog grada i najpopularnijih delova prestonice", rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront.

Građevina će imati podzemnu garažu, a obuhvatiće i niz zabavnih sadržaja, prodavnica i ugostiteljskih objekata u prizemlju, kao i igralište i vrtić, navode iz Belgrade Waterfronta.

Projekat kule izradila je kompanija DWP, dok građevinske razvode izvodi Štrabag.

U saopštenju se dodaje i da će prva faza Beograda na vodi biti završena u prvoj polovini 2020. godina, a osim stambenih zgrada – BW Residences, BW Vista i BW Parkview – ona obuhvata i hotel St. Regis, smešten u Kuli Beograd, kao i tržni centar BW Galeriju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar