Vračar dobija zgradu sa 27 apartmana

Ako se ostvare planovi, za sada, nepoznatog investitora, centar Beograda mogao bi da postane bogatiji za još jedan poslovni objekat.

Naime, prema urbanističkom projektu, u Mačvanskoj ulici, na površini od oko 6.500 m2, planirana je izgradnja poslovne zgrade koja bi trebalo da ima prizemlje i 5 spratova, od kojih je jedan povučeni sprat.

Zainteresovani poslovni ljudi i kompanije moći će da izaberu neki od 27 poslovnih apartmana, površine između 120 m2 i do skoro 170 kvadratnih metara. U prizemlju zgrade, planiran je i jedan lokal.

Kako je izgradnja planirana u centru Beograda, problemi sa parkiranjem su, projektom, rešeni planiranom izgradnjom garaže odnosno tri podzemna nivoa koji će obezbediti 81 parking mesto.

S obzirom na to da zgrada izlazi na tri ulice, nema prostora za izgradnju i uređenje zelenih površina, ali je zato projektom predviđeno, uređenje malog unutrašnjeg dvorišta u prizemlju, kao i ozelenjavanje na krovu.

Urbanistički projekat za izgradnju objekta na Vračaru bio je na javnoj prezentaciji u zgradi Gradske uprave grada Beograda, do 9. juna.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar