Vračar dobija poslovnu zgradu sa 27 apartmana

Ako se ostvare planovi, za sada, nepoznatog investitora, centar Beograda mogao bi da postane bogatiji za još jedan poslovni objekat. Naime, prema urbanističkom projektu, u Mačvanskoj ulici, na površini od oko 6.500 m2, planirana je izgradnja poslovne zgrade koja bi trebalo da ima prizemlje i 5 spratova, od kojih je jedan povučeni sprat.

Zainteresovani poslovni ljudi i kompanije moći će da izaberu neki od 27 poslovnih apartmana, površine između 120 m2 i do skoro 170 kvadratnih metara. U prizemlju zgrade, planiran je i jedan lokal.

Kako je izgradnja planirana u centru Beograda, problemi sa parkiranjem su, projektom, rešeni planiranom izgradnjom garaže odnosno tri podzemna nivoa koji će obezbediti 81 parking mesto.

S obzirom na to da zgrada izlazi na tri ulice, nema prostora za izgradnju i uređenje zelenih površina, ali je zato projektom predviđeno, uređenje malog unutrašnjeg dvorišta u prizemlju, kao i ozelenjavanje na krovu.

Urbanistički projekat za izgradnju objekta na Vračaru bio je na javnoj prezentaciji u zgradi Gradske uprave grada Beograda, do 9. juna.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar