Vaš stan – mir i sigurnost koja nema cenu

Godinama živite kao podstanar, plaćajući velike iznose za najam, a sanjate o vašem stanu i krovu nad glavom... Samo vlasništvo nad stanom donosi mir u porodični dom i stabilnost porodice.

Ako ste pronašli stan kakav želite i stremite ostvarenju svojih snova, ali ne možete sami, postoje načini da, uz izvesnu finansijsku podršku, osetite toplinu vašeg porodičnog doma.

Ukoliko imate stabilne mesečne prihode, Eurobanka vam nudi maksimalno povoljnu ponudu, kojom će vaš cilj vrlo brzo biti dostižan. Po ubrzanoj proceduri, u nekoj od brojnih ekspozitura Eurobanke, biće vam odobren kredit sa vrlo povoljnom kamatnom stopom, a već od 150 evra mesečno, koliko iznosi rata, imaćete priliku da, sebi i svojoj porodici, obezbedite željeni krov nad glavom.

Izbor stana je životno pitanje i treba pažljivo izabrati. Ukoliko ste u dugoj potrazi za stanom ili se dvoumite između onog sa velikom terasom ili onog sa još jednom sobom, Eurobanka će vam, preliminarno, odobriti kredit da u narednih mesec dana „prelomite“ koji je to vaš stan iz snova.

Radi vaše sigurnosti kredit se odobrava isključivo na nekretninu koja je uknjižena, a imate mogućnost otplate na 30 godina. Ukoliko nemate gotov novac, ali rapolažete drugom nekretninom na kojoj može da se uspostavi hipoteka, postoji mogućnost kupovine stana bez učešća, što je danas velika olakšica. Vi kao korisnik kredita ne morate imati životno osiguranje dok otplaćujete kredit.

Ukoliko ste već vlasnik stana, ali osećate da mu nešto nedostaje da biste se u njemu osećali potpuno komforno i slobodno, posetite najbližu ekspozituru Eurobanke i, po ubrzanoj proceduri i jednako povoljnim uslovima, dobićete kredit za adaptaciju i rekonstrukciju, kako biste sredili stan onako kako ste oduvek maštali.

Stručan tim Eurobanke će vam u slučaju da imate pitanja ili nedoumice omogućiti da donesete pravu odluku prilagođenu vašim potrebama- pomoći će vam da odredite visinu rate koja ne opterećuje vaš porodični budžet. Samo na taj način radost zbog novog doma biće prava.

Detalje u vezi sa povoljnim stambenim kreditima pogledajte na www.eurobank.rs ili posetite vama najbližu ekspozituru Eurobanke.

kredit

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar