U planu gradnja 75 novih apartmana na Kopaoniku

Kompanija "MK mauntin rizort" (Mountain Resort) planira da izgradi novi kongresni centar u okviru hotela Grand na Kopaoniku i još 75 novih apartmana, izjavio je direktor te kompanije Nikola Avram.

Planirano je da kada se izgradi novi, sadašnji kongresni centar, koji se nalazi u hotelu "Anđela", bude pretvoren u veći spa centar.

Kopaonik je planina koja zimi može da parira navećim evropskim centrima, a naš cilj je da ta planina postane destinacija za aktivan odmor i tokom letnje turističke sezone, rekao je Avram novinarima na Kopaoniku.

On je podsetio da se na Kopaoniku ove godine u toku letnje turističke sezone očekuju 30.000 noćenja.

Na samom početku letnje sezone tokom promocije aktivnog odmora „Kopaonik Open Summer Tour", ovog vikenda, u organizaciji MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije, gostima će biti ponuđeno da sami kreiraju svoj aktivan odmor u prirodi, odabirom nekih od brojnih adrenalinskih i zabavnih aktivnosti - paraglajding, pešačke ture, vožnja četvorotočkašima po neuređenim stazama, vožnja žičarom, planinski biciklizam, jahanje konja kao i sadržaji zabavnog parka - zip line, bob na šinama i tjubing, uz brojne popuste i pogodnosti.

MK Mountain Resort tokom leta nudi promotivne pakete koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi - pool party, roštilj na otvorenom, pešačke ture, aktivnosti zabavnog parka - bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti.

Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona, u ponudi je već od 103 evra po osobi u luksuznom hotelu Grand.

Za sve one koji više vole slobodu, privatnost i smeštaj u apartmanima, u ponudi su paketi sa smeštajem u Apartmanima Konaci, u okviru kojih se u ceni smeštaja dobija gratis paket dodatnih sadržaja - izbor spa & wellneš usluga, roštilj, aktivnosti zabavnog parka, kao i rekreativne aktivnosti u prirodi.

Paketi na bazi sedam noćenja sa uključenim dodatnim sadražajima, u ponudi su već od 115 evra po osobi. Za sve one koji odluče da leto provedu na planini, ovaj centar počeo je sa radom od 26. juna i radiće svakog četvrtka, petka, subote i nedelje.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar