Tokom oktobra prva useljenja u „Belvil“

Stanovi, u kojima je tokom Univerzijade boravilo je 8.600 sportista, biće potpuno sređeni za nove kupce...
Pošto je i poslednji od 8.600 sportista, koliko ih je tokom Univerzijade boravilo u „Belvilu“, napustio Univerzitetsko selo, uskoro bi trebalo da počne useljenje vlasnika stanova. Prva useljenja u „Belvil“ očekuju se u drugoj polovini oktobra, do kada će biti popravljena eventualna oštećenja nastala tokom boravka sportista.
Stanovi će biti detaljno pregledani i biće popravljeno i urađeno sve što treba: parketi će biti lakirani i hoblovani, zidovi okrečeni, postavljena klizna vrata u kuhinjama. Posle toga možemo da kažemo da će apsolutno svi stanovi biti predati kupcima u besprekornom stanju ­ kaže za „24 sata“ Miloš Stanojević, direktor prodaje u „Belvilu“.
Prodaja stanova počela je 2. jula prošle godine, a, kako nam je rečeno u firmi „Blok 67 Assosiates“, prodaja se odvija u fazama. Budućim kupcima i dalje su na raspolaganju stanovi svih kvadratura, od garsonjera do četvorosobnih.
­ Interesovanje kupaca je sve veće, pre svega imajući u vidu činjenicu da sledi završna faza prodaje, kada će svi zainteresovani kupci biti u prilici da lično uđu u stanove za koje su zainteresovani i da se direktno uvere u kvalitet radova ­ kaže Stanojević.
Ugovorima je predviđeno da svi vlasnici stanova budu useljeni najkasnije do 31. decembra ove godine.
­ Potrudićemo se da već drugom polovinom oktobra obradujemo prve vlasnike uručenjem ključeva ­ napominje Stanojević.
Cena kvadrata u „Belvilu“ nije menjana od jeseni prošle godine i iznosi 1.950 eura na koji treba dodati sumu od osam posto PDV-a.

Sinoć zatvoreno Univerzitetsko naselje
Univerzitetsko naselje „Belvil“, u kome je boravilo 8.600 sportista iz 128 zemalja, sinoć je zatvoreno. „Belvil je napustilo i poslednjih 300 učesnika Univerzijade. Počela je demontaža svih sistema u „Belvilu", kao i pregledanje stanova. Nameštaj koji je bio u stanovima biće raspodeljen u 33 studentska doma u Srbiji“, kaže Nataša Ristić, direktorka Info-centra Univerzijade.

Stanovi za gotov novac ili na kredit
Zainteresovani građani za kupovinu stana mogu da se obrate savetnicima prodaje tokom cele nedelje u prodajnom paviljonu na ulazu u naselje „Belvil“, ili telefonom na broj 20-90-770. Stanovi se mogu kupiti za gotov novac ili na kredit.

Sa Univerzijade u studentske domove
10.000 kreveta
17.000 stolica
7.000 ormara

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar