Stambeno-poslovni objekat “Energa” – Luksuzni stanovi na Zvezdari

Mali je broj lokacija u centru Beograda u kojima možete uživati u spoju luksuza, savremenih tehnoloških rešenja i svih neophodnih pogodnosti koje su od suštinskog značaja za moderan život. Stambeno-poslovni objekat u Ruzveltovoj 34 nudi upravo to.

Stanovi po meri kupaca visokih očekivanja, izuzetan sklad objekta sa svojom okolinom, sa pogledom na Dunav i na centar grada, prisustvo obližnje Zvezdarske šume, izbor boja i prirodnih materijala, komfor pojedinačnih prostorija za svakog člana parodice su samo neke od vrednosti ovog objekta.

Projekat je koncipiran poštujući pravila energetske efikasnosti. Energetski pasoš razred B i viši nivo opreme i dizajna je ono što "Energu" kao najkvalitetniju novogradnju čini najpouzdanijim izborom za moderan život.

Investitor projekta je renomirana kompanija "Edil Italiana", čiju pouzdanost garantuje zadovoljstvo kupaca svih nekretnina u prethodnom projektu na Vračaru, u Kneginje Zorke 30.

- Imajući u vidu da su kupci u Srbiji sve više izbirljivi sa tačno određenim kriterijumima koji moraju biti ispunjeni naš stambeno poslovni objekat "Energa" pored svog apsolutnog kvaliteta nudi, pre svega, životni prostor koji inspiriše na uživanje, sa pažljivo odabranim enterijerskim rešenjima i elegantnim italijanskim dizajnom, i daleko većim standardom onoga što kupac dobija za svoje pare - poručili su iz kancelarije investitora.

Na raspolaganju su stanovi u rasponu od 43 m2 do 125 m2 raspoređenih na 6 tipskih spratova i na povučenom spratu, povezanih sa dva lifta, prizemlja na kojem se nalaze prostori komercijalnog sadržaja i podzemnog parkinga na dva nivoa sa 56 garažnih mesta. Završetak radova je planiran za novembar 2016. godine.

Da je "Energa" sigurna odluka potvrđuje i činjenica da Erste banka putem projektnog finansiranja prati ceo projekat.

Ekskluzivni zastupnik prodaje je kompanija JLL.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar