Prodati i useljeni svi stanovi u naselju “Dr Ivan Ribar”

Svi stanovi u naselju “Dr Ivan Ribar”, na Novom Beogradu, prodati su, a tokom prethodna dva meseca i useljeni, potvrđeno je u Građevinskoj direkciji Srbije.

Izgradnja šest stambenih objekata sa ukupno 707 stanova započeta je u maju 2012. godine, a prvi stanari useleli su se već u oktobru 2013. godine.

Naselje se prostire na površini od 3.4 ha, od čega površina stambenog prostora iznosi oko 37. 000 m². Pored stambenih objekata, naselje poseduje i celokupan poslovno – komercijalni sadržaj koji je namenjen za svakodnevno snabdevanje njegovih stanara, a u centralnom delu naselja, između objekata, nalaze se tri unutrašnja dvorišta.

U prizemlju objekata smešteni su poslovno-komercijalni sadržaji predviđeni za svakodnevno snabdevanje naselja. U kompleksu izgrađen je i dovoljan broj parking mesta, kako otvorenih, tako i garažnih, koji zadovoljavaju potrebe budućeg naselja.

Stambeni objekti poseduju stanove u skoro svim strukturama, ali i kvadraturama od jednosobnih u površinama od 33.53m², 33.46m², 37.67m², do troiposobnih sa kvadraturom od 84.91m².

Cena kvadrata po kojoj su se stanovi, na ovoj lokaciji, prodavali iznosila je 1.290 evra sa PDV-om.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar