Posebna ponuda za kupce stanova i poslovnih prostora “Tamiš Kapija”

AIK banka je pripremila specijalnu ponudu za kupovinu stambenih nepokretnosti i poslovnih prostora ustambeno-poslovnom kompleksu "Tamiš kapija" Pančevo.

Uz pogodnosti kredita AIK banke, nekretninu je moguće kupiti bez ulaganja sopstvenih sredstava u kupovinu iste, to jest bez učešća. Isplata se vrši za 7 dana, bez potrebe vršenja procene vrednosti nepokretnosti za prve tri godine korišćenja, što za klijenta predstavlja uštedu do 100 EUR. Na ovaj način, za stan od 70 m2, mesečna rata kredita na 20 godina iznosi 350 EUR.

Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš kapija" nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, i prostire se na 43.000 m2, od čega je trećina prostora namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, dok se na četiri sprata nalazi 276 stanova različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova. Stanovnicima "Tamiš kapije", osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju su mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar