POČINJE IZGRADNJA NOVIH KULA U BEOGRADU: Na mestu saveznog MUP-a 300 novih stanova

Na mestu gde su se do NATO bombardovanja nalezile zgrade saveznog MUP-a koje su porušene tokom agresije, biće podignute tri najmodernije stambeno- poslovne kule sa 300 stanova.

Na pet nivoa koji će biti ispod zemlje, predviđeno je čak 906 parking mesta, a iznad kula, nalaziće se prostor ispunjen zelenilom i klupama, kao i brojne prodavnice, restorani i drugi lokali.

Izraelska kompanija Afrika Izrael investiraće u kompleks 200 miliona evra, a kvadrat stambenog prostora će morati da se izdvoji oko 2400 evra.

Kompletno zdanje će biti završeno za 5 godina, a budući simbol Beograda, kako su Izraelci predvideli, nosiće naziv "Skajlajn Belgrajd".

Izvršni direktor na ovom objektu Adit el Al smatra da će ovaj kompleks pružiti stanarima jedinstvene pogodnosti i luksuz:

-Ovo je prestižna lokacija u samom centru grada na raskršću Kneza Miloša u auto-puta E-75, u blizini diplomatskih predstavništva i velikih saobraćajnica.

-Bili smo među prvim investitorima u Srbiji i podigli Erport siti kao kompleks Central garden, tako da će cene kvadrata bit islične kao i u pomenutim objektima- naveo je on.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar