Počela poslednja faza izgradnje A Bloka

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada u bloku 67 počela je realizacija četvrte i poslednje faze stambenog kompleksa A Blok. Nakon što je dobijena građevinska dozvola, preduzeće Konstruktor konsalting ove nedelje počelo je radove na izgradnji. Poslednja faza obuhvata izgradnju objekta kombinovane poslovno-stambene namene sa oko 38.000 kvadrata bruto prostora.

novi-beograd---a-blok-novo-u-ponudi-lux-names-5425626817546-71784123710

Novi objekat imaće 13 nadzemnih etaža (2Po+P+10+2Ps) sa 108 atraktivnih stanova i 109 poslovnih apartmana. Ispod objekta gradi se podzemna garaža sa 338 parking mesta, ali će se u okviru parcele nalaziti i 20 mesta na otvorenom. U komercijalnom prizemlju planirano je otvaranje 15 lokala većinom okruženih zelenim površinama.

U četvrtoj fazi A Bloka primetna je razlika u arhitekturi objekta, pre svega u izboru fasadnog rešenja. Jedinstvena i drugačija fasada u odnosu na predhodne tri faze, predstavlja najviše standarde u stanogradnji, daje dodatan kvalitet završnoj obradi i obezbeđuje maksimalnu količinu dnevne svetlosti uz poštovanje standarda energetske efikasnosti.

Stanovi se kreću od 30 – 250m², svih struktura, od jednosobnih do petosobnih, a posebnu ponudu čine poslovni apartmani vrlo pogodni za kupovinu pravnim licima. Od dodatnih pogodnosti nudi se obezbeđenje 24/7, zatvoreno zeleno dvorište na platou prvog sprata okruženo stanovima i poslovnim apartmanima sa sopstvenom zelenom terasom kao i podzemna garaža sa 30 priključaka za elektro-vozila.

Izgradnju A Bloka, jednog od najvećih stambenih projekata u gradu, započela je početkom 2014. godine beogradska kompanija Deka inženjering i od tada su realizovane tri faze stambenog kompleksa, dok je završetak radova na četvrtoj i poslednjoj fazi planiran za kraj 2019. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar