Počela izgradnja kompleksa “36” u Zrenjaninu – Završetak radova krajem 2018.

Novosadska kompanija Home Interpoint, čiji se osnivači bave investicijama u građevinarstvu još od 1999. godine, u zrenjaninskoj Ulici Tihomira Ostojića 36 gradi stambeno-poslovni kompleks "36". Ovaj objekatimaće 88 visokokvalitetnih stanova i dva poslovna prostora u dve lamele.

zrenjanin-kompleks36

Kompleks se gradi na parceli površine 1.180m2, a neto površina objekta biće 4.812 kvadrata. Dva lokala zauzimaju 750 kvadratnih metara, dok je za stanove predviđeno 3.548m2. Spratnost budućeg objekta je P+4+PS sa stanovima različitih struktura - od garsonjera površine 27,7m2, pa do petosobnih stanova od 105 kvadrata.

Parking, na ukupno 102 parking mesta, biće besplatan.

Kako za portal eKapija kažu u ovoj kompaniji "reč je o najpovoljnijoj ceni stanova u Zrenjaninu koja iznosi 750 EUR za metar kvadratni sa PDV-om, za manje stanove, i 700 EUR za veće stanove".

- Uvek postoji i mogućnost dogovora sa investitorom, kao i mogućnost kupovine na kredit. To svakako jesu razlozi za svakog budućeg kupca da se opredeli za kupovinu stana u našem objektu. Podrazumeva se da kupci koji ispunjavaju zakonski uslov imaju pravo na povrat PDV-a - ističu u Home Interpoint-u.

Dodaju i da se "objekat nalazi u najlepšem delu Bagljaša. Obezbeđeno je parkiranje za svaki stan. Zeleno okruženje sa parkom, igralištem za decu, školama i pijacom u blizini daju jedinstvene uslove u Zrenjaninu za udoban, lep i miran život".

Objekat je trenutno u fazi podizanja betonske skeletne konstrukcije koja će biti završena do 1. oktobra ove godine, a završetak radova predviđen je za kraj 2018. godine.

Gradi se po najsavremenijim standardima uključujući koncept "zelene gradnje" sa prirodnim materijalima, visokom energetskom efikasnošću i toplotnom pumpom sa sistemom klimatizacije 5. generacije.

Kada su kupci u pitanju, generalni manadžer kompanije Home Interpoint Mladen Pavlovski za eKapiju kaže da ciljaju na različite profile kupaca - od mladih bračnih parova, preko dijaspore, do kupaca koji planiraju izdavanje i drugih.

Interesovanje je, kaže on, preko svih očekivanja. Do sada je, naime, prodato 39 stanova od kojih 5 na kredit.

- S obzirom na ogromno interesovanje za naše stanove u završnim pregovorima smo za još jednu lokaciju u neposrednoj blizini. Tu bi trebalo da bude podignut objekat sa oko 60 stanova za koju naš projektni biro radi idejno rešenje - dodaje Pavlovski i navodi da je reč o objektu identične spratnosti ali sa manje razvijenom bruto površinom.

Kompanija Home Interpoint, inače, do sada je napravila ukupno 22 stambeno-poslovna objekta sa više od 1.000 stanova u Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu. Uz to, isporučila je više od 1.200 projekata za domaće i strane investitore. Takođe, kao kompletna "project management" kompanija učestvovala je u izgradnji i projektovanju svih vrsta objekata u zemlji i inostranstvu. Od fabrika biogasa, škola, bolnica, sportsko-poslovnih centara do stambeno-poslovnih objekata u Srbiji, Austriji, Rumuniji, Bosni...

Kada je naredni period u pitanju, Pavlovski kaže da su trenutno koncentrisani na mikrolokalitet na kom grade, dok su za sledeću godinu u planu lokacije u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar