Novobeogradski kompleks sa heliodromom traži novog vlasnika

Čuvena zgrada sa helidromom na krovu, na uglu ulica Antifašističke borbe (ranije Proleterske solidarnost) i i Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu, poznata i kao „B23 Office park“, traži novog vlasnika.

Novobeogradski kompleks sa helidromom trazi novog vlasnika-2009(1)

Stečajni upravnik Beta-23 d.o.o. oglasio je prodaju tog preduzeća kao pravnog lica. Imovinu Beta-23 čine pomenuta poslovna zgrada (u izgradnji), pripadajuća oprema i zalihe, kao i potraživanja, prema elaboratu o proceni imovine. Preduzeće Beta-23, prema podacima APR-a, u stopostotnom je vlasništvu Verano Motors Beograd u stečaju.

Podsetimo, ambiciozno zamišljeno zdanje u Novom Beogradu, čiju je izgradnju investitor - Verano, pokrenuo još 2008, već godinama stoji prazno i nezavršeno. Prošle jeseni objavljeno je „da se ne zna koja je sudbina projekta", a ranije su se pojavljivale informacije da je u planu prodaja celog kompleksa.

Kako je navedeno u današnjem oglasu stečajnog upravnika, početna cena stečajnog dužnika kao pravnog lica iznosi 26,475 mil EUR. Javno nadmetanje zakazano je za 23. oktobar, u 14 časova, u prostorijama banke Intesa u Ulici Milentija Popovića 76 u Novom Beogradu.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar