Novi stanovi u zelenilu na obodu Zvezdare – Kompanija “Costruzione” završava izgradnju prve zgrade u naselju “Matica”

Kompanija "Costruzione" privodi kraju izgradnju prve faze stambenog kompleksa na Zvezdari. Useljenje prvih stanara se očekuje u maju ove godine, a investitor najavljuje izgradnju još dva objekta.

Prva zgrada ima 17 stanova različitih struktura - od 36 do 140 kvadrata. Kako saznajemo od investitora, u toku je postavljanje parketa i sobnih vrata, a za vikend rade ulaz u objekat.

- Privodimo kraju radove u naselju "Matica". Postavljanje fasade je završeno, kao i stepenice. Sve je asfaltirano, prilaz u kompleks je uređen. Trebalo bi da izgradimo parking mesta kao i da sredimo okolno zelenilo s obzirom na to da je u planu postavljanje 200-300 biljaka – kaže Darko Niketić, direktor kompanije "Costruzione" .

Naš sagovornik napominje da su stanovi dvostrano orijentisani i da ih odlikuje visok kvalitet u izvođenju, ugrađenim materijalima i opremi.

- Zgrada ima lift. Stanovi su luksuznio građeni. Zidovi su višeslojni i unutar njih smeštena je termoizolacija koja zadovoljava najnovije kriterijume energetske efikasnosti objekata. Time će se izvršiti značajna ušteda u kućnom budžetu zbog smanjene upotrebe klima uređaja i manje potrošnje toplotne energije kod Beogradskih elektrana – objašnjava Niketić.

Kako navodi, u svim stanovima će biti postavljen višeslojni parket, a ugrađena je italijanska keramika, kao i podno grejanje u kupatilima.

Kompleks je smešten u mirnom delu grada okružen bogatim zelenilom, u ulici Matice Srpske.

- Gradimo stambeni kompleks za one koje žele da se brzo vrate kući iz grada u prirodno okruženje. Stanari će uživati u sređenom stanu sa pogledom na grad i Zvezdarsku šumu sa prostranog balkona.

Darko Niketić ističe da će se stanari osetiti bezbedno jer će kompleks biti ograđen i imaće rampu sa čuvarom.

Za glavnog izvođača radova, investitor je angažovao ariljsku firmu "Tim gradnja".

I na kraju ono što kupce najviše zanima cena stanova je 1.500 EUR po kvadratu.

Još dve zgrade
U drugoj fazi biće izgrađene još dve zgrade sa po 17 stanova. Kako je najavio direktor kompanije "Costruzione", do kraja meseca će početi izgradnju, a završetak radova očekuju do kraja 2015. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar