Novi stanovi u “Laguna Residence” na jesen 2015. godine

"Dijagoninvest" je počeo drugu fazu radova u okviru stambeno-poslovnog kompleksa "Laguna Residence" u novosadskom Bulevaru Evrope. U toj kompaniji, završetak radova očekuju u septembru sledeće godine, a do maja 2015. bi trebalo da počnu izgradnju i treće faze.

- Prva faza je završena u januaru i useljena. Reč je o prvoj zgradi koja ima 75 stanova različitih struktura i 7 lokala. Pre mesec dana počeli smo izgradnju drugog objekta. Ta zgrada ima prizemlje, galeriju, pet spratova i povučeni sprat. Biće izgrađeno ukupno 75 stanova i 4 lokala. Garaže su smeštene u suteren, a kompleks je koncipiran tako da svaki stan raspolaže sa parking mestom – kaže Milosav Milosav, rukovodilac sektora prodaje firme "Dijagoninvest".

Naš sagovornik ističe da je poslovni prostor organizovan u funkciji stanara, odnosno da će u okviru kompleksa biti supermarket, apoteka, menjačnica, teretana i dr.

Kada je reč o opremljenosti stanova, Milosav napominje da prethodnu zgradu, a tako će biti i sa drugom, odlikuje kvalitetno opremljen životni prostor.

- Stanovi su opremljeni granitnim italijanskim pločicama vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Parket je najkvalitetnije obrade, a drvenarija renomiranih proizvođača. U stanovima su već ugrađeni kalorimetri, tako da su spremi kada bude uvedeno grejanje po utrošku.

Kako kaže naš sagovornik, ako potražnja bude nastavljena dosadašnjim tempom, vrlo brzo će početi izgradnju treće faze.

- Predviđeno je da u trećem objektu budu malo veći i luksuzniji stanovi. Iako smo tek počeli izgradnju, već smo ugovorili nekoliko stanova i imamo nekoliko potvrđenih rezervacija.

U prvoj zgradi ostalo je samo nekoliko slobodnih stanova i tu je cena 1.200 EUR po kvadratu, a za stanove u zgradi u izgradnji trebalo bi izdvojiti 1.100.

Za izgled kompleksa bio je zadužen "Studio I", a izvođač radova je "Dijagonala" Novi Sad.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar