Novi stanovi i lokali u Zrenjaninu – Bio-elektrik gradi još jedan stambeno-poslovni objekat, useljenje do jeseni 2018.

Preduzeće Bio-elektrik počelo je ovih dana izgradnju još jednog stambeno-poslovnog objekta u Zrenjaninu, koji će se nalaziti u Ulici Koče Kolarova 20, u blizini centra grada.

- Građevinsku dozvolu smo dobili 30. marta i odmah nakon toga počeli su radovi na raščišćavanju terena. Gradiće se dve lamele sa ukupno 32 stana različite kvadrature. U prvoj lameli je 20 manjih, dvosobnih stanova, a u drugoj 12 trosobnih. Stanovi imaju sopstvene toplotne pumpe, podno grejanje i hlađenje. Kada je reč o poslovnom delu, u većem će biti smeštena banka, a manji je predviđen za naše kancelarije - kaže direktor Bio-elektrika Dragan Božjak.

Svi stanovi imaće parking (unutar objekta), a svakom pripadaju dva parking mesta, što je uračunato u cenu.

- Dokupili smo još jedan plac od 700 kvadrata, tako da je planirano i formiranje parka od 440 kvadratnih metara. Na 120 kvadrata biće postavljeno dečje igralište - otkriva Božjak.

Na ovom objektu radi ista ekipa kao i na prethodnom koje je gradio Bio-elektrik. Projektant je Mila Pećanac, nadzor sprovodi Svetozar Bjelić, izvođač grubih radova je firma Mont, a za unutrašnje je zadužen Gigos. Useljenje je planirano za kraj septembra 2018. godine.

Bio-elektrik planira izgradnju još jednog stambeno-poslovnog objekta u istoj ulici.

- Ulica Koče Kolarova je vrlo atraktivna, blizu je centra, tu su i vrtići i škole, prodavnice, pošta, i nije čudo da je sve zanimljivija za gradnju - ističe Božjak.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar