Niko neće zgradu “Jugoeksporta“

Beograd - Prodaja zgrade “Jugoeskporta“ u Kolarčevoj ulici u Beogradu još jednom je bila neuspešna.

Agencija za privatizaciju saopštila je da nije prodata imovina “Jes Jugoeksport sistem, jes korporacija" (YES Yugoexport sistem, YES korporacija) , kao ni pančevačkog "HIP razvoj i inženjering", koji su u stečaju.

Prodaja imovine stečajnog dužnika Jes Jugoeksport sistem, jes korporacija" D.D. Beograd u stečaju, metodom javnog prikupljanja pisanih ponuda, proglašena je neuspelom, navela je Agencija.

U saopštenju je precizirano da je na prodaju bila poslovna zgrada u Kolarčevoj ulici, uz garažu u Siminoj ulici i lokal na Trgu Republike, koji su procenjeni na 5,8 milijardi dinara, kao i skladišni, proizvodni i garažni prostor u u Čingrinoj ulici u Beogradu, procenjen na nepunih 505 miliona dinara.

Na prodaju je bio i “Jugoeksportov“ poslovni prostor u Francuskoj ulici, procenjen na 102 miliona dinara, kao i poslovni prostor u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja, procenjen na 503 miliona dinara.

Prodaja pančevačkog Društvenog preduzeća za inženjering, naučno istraživački rad i razvoj “HIP razvoj i inženjering“ u stečaju proglašena je neuspelom. Na prodaji su bile dve celine, prva je procenjena na nepunih 280 miliona dinara, a druga na 8,7 miliona dinara.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar