Niče novi blok stambenih zgrada u kompleksu “Luštica Bay”

Oktobar protekle godine obeležio je početak izgradnje novog bloka od ukupno osam stambenih zgrada u kompleksu "Luštici Bay". Od tada, kako kažu u istoimenoj kompaniji, radovi su značajno napredovali zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima tokom zimskih meseci, te je prvi krov već postavljen tokom marta.

Pored toga, kako kažu u kompaniji, napravljen je napredak u izgradnji koji je ispred planiranog roka.

Ovaj blok zgrada obuhvatiće 45 stambenih jedinica sa parking mestima u zajedničkim garažama, kao i bruto građevinsku površinu od približno 8.147 m2. Grubi građevinski radovi sada su završeni na objektu "F5", dok su ostale zgrade u različitim fazama izgradnje - od temelja do nivoa prvog sprata, sa pratećom infrastrukturom objekata koja napreduje prema planu.

Većina radova na delu objekata okrenutom prema "C" i "D" zgradama na prvoj liniji u planu je da bude završena do leta ove godine. Stoga, kako kažu u kompaniji "Luštica Bay", rok za završetak izgradnje postavljen za januar 2017. godine, izgleda dostižno.

- U predstojećim mesecima planiran je početak izgradnje "G" zgrada. Uključujući blok "F", broj stambenih jedinica je 88, od čega je impresivan postotak od 80% prodat već pre početka izgradnje. Kao i ranije, svi stambeni objekti planirani su tako da je veoma teško razlikovati ih izgledom spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora od već postojećih naselja duž obale - navedeno je u saopštenju.

U kompaniji su rekli da planiraju intenzivan letnji program na teritoriji kompleksa.

- U "Luštici Bay" 2016. godina će, sasvim sigurno, biti najbolja godina do sada - poručili su u toj kompaniji.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar