Naselje u Bloku 67a zvaće se “ABLok” – “Deka” predstavila novobeogradski stambeno-poslovni kompleks

Novi kompleks koji kompanija "Deka inženjering" gradi u novobeogradskom Bloku 67a, nosiće naziv -"ABlok". Iako se investitor još nije zvanično oglasio, stanovi koji će biti ponuđeni kupcima predstavljeni su na sajtu budućeg naselja – ablok.rs

Izgradnja stambeno-poslovnog kvarta na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada počela je pre nekoliko nedelja, a evo kako "Deka inženjering" predstavlja kompleks.

- Sa ciljem da na tržištu ponudimo stanove koji će dominirati kvalitetom materijala i završne obrade, projektovali smo "ABlok", stambeno-poslovni kompleks koji se sastoji od 20 stambenih lamela, dve poslovne zgrade, hotela i maloprodajnog prostora u prizemlju zgrada. Zelene površine su oko celog kompleksa i među zgradama i prostiru se na više od 9.000m2. Ispod kompleksa je podzemna garaža kojom je obezbeđeno dovoljno mesta za parkiranje vozila. Sve je podređeno kvalitetu života, komforu i zdravlju budućih stanovnika. Prvu fazu izgradnje čini osam stambenih lamela sa lokalima u prizemlju.

Kompleks na oko 4 km od centra grada će odlikovati upečetljiva fasada i blage kaskade - kombinacija opeke, samoventilirajuće fasadne obloge i bojene fasade, stvara utisak humanizovanog i prirodnog mesta za život. U kompleksu će biti zastupljeni stanovi svih struktura, od jednosobnih do petosobnih, a za one koji žele veću udobnost, tu je nekoliko penthausa, kao i stanovi u prizemlju sa sopstvenim baštama. Svi stanovi su sa svetlim prostorijama i jedinstvenim prostorom kuhinje, trpezarije i dnevne sobe. "ABlok" će poštovati standarde energetske efikasnosti i zelene gradnje.

"ABlok" je od tržnog centra "Delta city" udaljen svega 250 metara. Ono što ga čini pogodnim je i blizina reke, autoputa, mosta na Adi...

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar