Kvadrat u beogradskom naselju Zvezdara 290 EUR?

Proizvodni ili poslovni prostor po ceni od 290 EUR po kvadratu dosad se mogao naći u okolini grada, ali sada se po istoj ceni nudi i u centru Beograda. Poslovni prostor na Zvezdari kod Gradske bolnice, ponuđen je na prodaju po ceni od 290 EUR po metru kvadratnom. Poređenja radi, na Novom Beogradu, cena po kvadratnom metru kreće se oko 1.000 EUR.

Reč je o proizvodnoj hali na drugom spratu koja se može adaptitati u kancelarijski prostor, pretvaranjem starog proizvodnog prostora u moderan office space, u zavisnosti od namera potencijalnog kupca.

Vlasnik poslovno-proizvodno-magacinskog prostora u Miloša Savkovića na Zvezdari, ističe da bi cena zakupa predmetnog prostora za proizvodnju bila 3 EUR po metru kvadratnom, dok bi za adaptiran kancelarijski prostor cena iznosila 6 EUR po metru kvadratnom. Primera radi, na Novom Beogradu se ta cena kreće od 15 do 25 EUR po metru kvadratnom.

Dve hiljade metara kvadratnih i terasa od hiljadu kvadratnih metara, visina plafona od 5,5 metara, kao i teretni i putnički lift koji su u ponudi u okviru pomenutog prostora, idealni su za firme koje imaju veliki broj zaposlenih - na primer call centri ili IT firme - kao i za sve proizvodne delatnosti, distributivni centar ili TV i foto studije.

Ukoliko vam je potreban poslovni prostor, objekat se lako može adaptirati u kancelarije, a pri tom biste ovu atraktivnu lokaciju u centru grada dobili po čak tri puta nižoj ceni nego na Novom Beogradu.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar