Kula stigla do sedmog sprata

Izgradnja prvog objekta na prostoru „Beograda na vodi“ užurbano napreduje - građevinska operativa počela je rad na ploči sedmog sprata „Kule A“ i petog sprata „Kule B“.

Kako kažu u Beogradu na vodi, najzahtevniji građevinski zahvati su u toku, a to sve zahteva veliko angažovanje radnika i organizaciju posla, kako bi se ispoštovali ambiciozni rokovi. Na izgradnji prve stambene zgrade, u tri smene uposleno je oko 400 radnika Energoprojekta.

Pored radnika, na najvećem gradilištu u ovom delu Balkana danonoćno radi i teška mehanizacija. Nekoliko desetina mašina ne gasi motore, a građevinski materijal se na više spratove prebacuje sa čak četiri krana.

Kula stigla do sedmog sprata-2710

- Pored spoljne konstrukcije zgrade, gde su radovi stigli do sedmog sprata, počeli smo i sa unutrašnjim radovima, odnosno sa podizanjem unutrašnjih zidova - objašnjavaju investitori.

Kada „Belgrade Waterfront Residences“ budu završene 2018. godine, biće to najmodernije opremljen stambeni kompleks, sa jedinstvenim pogledom na Savu, Kalemegdan, Adu i panoramu prestonice. U zgradi koja će oblake parati na 72. metru, zainteresovanim kupcima je ponuđeno 296 stanova različitih kvadratura. Da bi se budući stanari ugodno osećali, napravljeni su brojni dodatni sadržaji.

- U neposrednoj blizini nalazi se sve što je potrebno za kvalitetan život ispunjen kulturnim sadržajima, sportom i rekreacijom, kao i za uživanje pored reke - zaključuju u preduzeću Beograd na vodi.

„Belgrade Waterfront Residences“ su smeštene na samoj obali reke, sa direktnim pristupom savskom šetalištu („Sava Promenada“), i sastoje se iz dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih i petosobnih stanova sa fantastičnim pogledom na reku i grad. Prve stanare će ugostiti na proleće 2018. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar