Još 250 modernih stanova na Vračaru

Beogradsku opštinu Vračar uskoro će krasiti novi stambeno-poslovni kompleks. "Aleksandar grupa" iz Novog Sada, čiji graditeljski opus traje više od 20 godina, će u avgustu ove godine u Južnom bulevaru početi gradnju moderne zgrade koja će zadovoljiti sve potrebe savremenog stanovanja i poslovanja.

Novi stambeno poslovni objekat je planiran na prostoru većem od 5.000 m2 i ukupne bruto površine 40.000 m2. Ulice koje okružuju parcelu budućeg kompleksa su Južni Bulevar na severu, Ulica Vladimira Karića na istoku, Ulica Braće Radovanović na jugu i deo Ulice generala Horvatovića - na zapadu. Glavni projekat uradila je firma "Folic architects".

aleksandar_gradnja

- Urbanističkim konceptom objekat je podeljen na tri lamele međusobno povezane istaknutim arhitektonskim elementima koje je oblikovala sama konfiguracija terena ovog dela grada. Spratnost budućeg objekta je 3Po+Su+P+6+Ps. Ovaj stambeno-poslovni objekat biće podeljen u tri celine, oblikovane tako da će se na prizemlju i delu prvog sprata, lamela B i C, nalaziti poslovni prostori u vidu lokala – kažu u "Aleksandar grupi".

Objekat sadrži različite strukture stanova, od jednoiposobnih do petoiposobnih.

Novoizgrađeni kompleks će imati 252 stana i 13 lokala. Ceo stambeno-poslovni objekat povezan je i podzemnom garažom koja ima 310 garažnih mesta. Garaža koja se nalazi ispod cele parcele spada u velike garaže na tri nivoa. Garaža ima dve rampe za kolski ulaz i izlaz, jedan je iz Ulice Južni Bulevar, a drugi je iz Ulice braće Radovanović.

- Planirani rok izgradnje objekta je novembar 2017. godine. Oprema objekta je na visokom nivou graditeljske tehnologije i dizajna – zaključuju u "Aleksandar grupi".

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar