GTC počinje izgradnju četvrtog poslovnog kompleksa u Novom Beogradu

GTC, jedan od vodećih investitora u Srbiji, ove godine počinje izgradnju svog četvrtog poslovnog kompleksa u Beogradu. Nakon uspešne saradnje, prvo na projektu "GTC Square", a zatim i na ostalim poslovnim zgradama iz portfolia, investitor je kao ekskluzivnog zastupnika za izdavanje ponovo izabrao vodeću konsultantsku kuću za nekretnine "CBS International", predstavništvo CBRE-a za Srbiju, saopštio je "CBS International".

GTC već više od tri decenije uživa poverenje svojih klijenata. U Srbiji, veliki broj internacionalnih i domaćih kompanija, uključujući ambasade i delegaciju visokog diplomatskog predstavništva, odabrali su "GTC House", "19 Avenue" i "GTC Square" za sedište svog poslovanja, navedeno je u saopštenju.

Gotovo 80% poslovne zgrade "GTC Square" izdato je upravo tokom ekskluzivnog angažmana kompanije "CBS International", a samo u protekle dve godine "CBS International" realizovao je više od 8.000 kvadrata zakupa poslovnog prostora u okviru GTC-ovog portfolia.

Imajući u vidu dugogodišnje iskustvo na tržištu centralne i jugoistočne Evrope, primarni fokus investitora će i ovoga puta biti da ponudi više od tržišnog standarda i kreira koncept poslovanja koji će zadovoljiti i najzahtevnije kriterijume zakupaca.

Moderno poslovno zdanje "Fortyone", dizajnirano u skladu sa savremenim trendovima u centar pažnje stavlja komfor i zadovoljstvo zaposlenih. S toga ne iznenađuje činjenica da će "Fortyone" biti i među prvim "Gold leed" sertifikovanim poslovnim zgradama u Srbiji, izgrađena po najvišim standardima kvaliteta održive gradnje ove vodeće američke kuće za akreditaciju.

"Fortyone" je lociran u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, neposredno pored kompleksa "GTC Square", na raskršću Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti. Kompleks će raspolagati ukupnom površinom od 27.400 kvadrata, dok će zakupci uživati u maksimalnoj fleksibilnosti prostora i apsolutnoj slobodi osmišljavanja idealnog poslovnog okruženja. Funkcionalno osmišljen enterijer dozvoljava lako deljenje spratova na zasebne celine u skladu sa zahtevima zakupaca i namenski će biti prilagođen specifičnostima konkretnog poslovanja.

Zakupcima će na raspolaganju biti podzemni parking prostor kapaciteta 290 garažnih mesta, kao i obezbeđen otvoreni parking sa ukupno 200 mesta. Maloprodajni prostor u prizemlju objekta je planiran za uslužne delatnosti, kao nezaobilaznu podršku zaposlenima i zahtevima modernog poslovanja.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar