Gradi se novi stambeni kompleks u Jurija Gagarina

Ovog meseca počeli su radovi na jednom od ekskluzivnijih stambenih projekata, koji će svojim sadržajima i kvalitetom biti u samom vrhu ponude. Stambeni blok nazvan „Sakura Park” nalaziće se prekoputa naselja Belville, u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu. U okviru ovog atraktivnog projekta planirana je izgradnja 228 luksuznih stanova i 12 poslovnih apartmana, kao i gotovo 5000m² komercijalnog i poslovnog prostora.

Ukupna bruto površina celog kompleksa iznosi 37.500m² podeljenih na tri podzemne i jedanaest nadzemnih etaža (3Po+Pr+9+Ps). Stanarima će na raspolaganju biti i prostrana podzemna garaža sa 321 parking mestom.

Naziv „Sakura Park” simbolično je dobio po japanskom nazivu za cvetanje trešnje i tradiciji uživanja u lepoti ovog fenomena. U okviru parcele planirana je sadnja većeg broja trešnjinih stabala, koja će sa prolećem oplemenjivati čitav prostor raskošnim cvetnim krošnjama. Uređenje parkovskog prostora oko stambenog bloka biće jedna od komparativnih prednosti projekta, pošto je planiran veliki park površine preko jednog hektara, između samog objekta i Ulice Jurija Gagarina. Ne samo da će zelenilo odvajati zgrade od prometne saobraćajnice, već će pružati potpuno novi kvalitet za stanare ovog bloka i celog kraja. Prilaz zgradama i garaži biće omogućen unutarblokovskim saobraćajnicama iz čak četiri pravca.

Pored atraktivne arhitekture i partera, unutrašnjost objekata je još ekskluzivnija. Mermerni ulazi, staklene površine od poda do plafona, najsavremeniji sistemi klimatizacije, potpun velnes i spa centar na površini od 640m² i moderni fitnes centar površine 190m² samo su deo luksuzne ponude. Pored bazena u spa centru stanari će imati priliku da uživaju u finskoj sauni, parnom kupatilu, ruskoj banji, relaks sobi sa haloterapijom, snežnoj sobi i „Kneipp” stazama. U okviru garaže stanari će imati na raspolaganju auto-perionicu, kao i punjače za električna vozila.

Izgradnja kompleksa biće realizovana u dve etape, sa planiranim završetkom prve faze u decembru naredne godine i druge faze tokom juna 2021.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar