Gradi se luksuzni kondominijum na Voždovcu

Na odličnoj lokaciji, nedaleko od Ustaničke ulice na Dušanovcu, ušuškan u mirnom kraju prekoputa parka Šumice, počela je gradnja jednog vrlo atraktivnog stambeno-poslovnog objekta. „Merin Hill” kako je nazvan ovaj luksuzni projekat, ističe se istovremeno atraktivnom arhitekturom i prvoklasnom materijalizacijom, što ga stavlja u sam vrh trenutne ponude u novogradnji. Izgradnja kondominijuma počela je ovog proleća, a završetak radova očekuje se u novembru 2020. godine.

Po konceptu biće zatvoren stambeno-poslovni blok sa kontrolisanim ulazom, a pristup stambenim lamelama ostvaruje se preko zajedničkog dvorišta, sa dečijim igralištem i zelenilom u centralnom delu kondominijuma. U pet lamela biće smeštene 184 stambene jedinice, različitih struktura i organizacija, od jednosobnih do četvorosobnih, uključujući i sedamnaest ekstra luksuznih penthausa na dva nivoa na poslednjim spratovima.

Projektovan u obliku ćiriličnog slova „P”, imaće ukupnu bruto površinu od 28.780m², uključujući i prostranu podzemnu garažu. Dodatan kvalitet je i niska spratnost nadzemnog dela objekta (Pr+4), čime se garantuje mir i privatnost budućih stanara. Arhitektonski akcenat je napravljen i na karakterističnom rešenju krova, sa prostranim i komfornim terasama. Na nivou četvrtog sprata formirani su luksuzni stanovi na dva nivoa sa kvadraturama od 110 do 203m², a kruna ponude u pojedinim biće obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu stana.

Specijalnu pogodnost imaju i stanovi u prizemlju, koji izlaze na privatne bašte, a koje će biti popločane keramikom i uređene zelenilom. Ceo kondominijum imaće tzv. francuske prozore (nizak parapet). Enterijer je podjednako kvalitetan, uključujuci aluminijum/drvo sisteme sa zvučnom izolacijom i venecijanerima na elektro-motorni pogon, italijansku granitnu keramikau, podno grejanje, hrastov parket itd.

Budućim stanarima biće dostupna i velika podzemna garaža na tri nivoa, sa ukupno 244 parking mesta. Dodatna pogodnost je ulaz u garažu na dve pozicije i to sa dvosmernim rampama, što olakšava kolski pristup kompleksu iz dva pravca. U okviru objekta obezbeđeno je i 95 stanarskih ostava, a u prizemlju će biti na raspolaganju i 6 komercijalno-uslužnih lokala. Bezbednost unutar kondominijuma garantovana je kontrolisanim pristupom sa obezbeđenjem 24/7 i sistemom video nadzora. Investitor na projektu je Merin Holdings.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar