Gornji Milanovac: Nova zgrada, struje nema peti dan

Gornji Milanovac - Stanari u novoizgradjenoj zgradi Despotovačkog naselja, koja ima 75 stanova, već peti dan su bez struje, što je izazvalo njihov revolt.

Oni su danas novinarima rekli da je investitor izgradnje tog objekta bio Svislajon - Takovo i da je useljavanje u kupljene stanove na slobodnom tržištu počelo 14. jula, posle izmirenih svih dugovanja.

"U petak nam je isključena struja i bili smo zatečeni, jer smo saznali da investitor nije izmirio sve dugove i da ćemo ponovo biti priključeni kada se plati, a kada će to biti niko nije mogao da kaže", rekla je Mirjana Ponjavić u ime nezadovoljnih stanara.

Ona je istakla de je podigla kredit da bi obezbedila sredstva da sve uredno isplati ocenivši da je isključenje struje "nova podvala" nakon što je useljenje stanara u tu zgradu kasnilo dva meseca.

Slično govore i ostali stanari a oni koji imaju malu decu bili su prinuđeni da se odsele kod rodbine i prijatelja, jer u novim stanovima nisu imali osnovne uslove za život, dok im je u zamrzivačima i frižiderima sva hrana poropala.

Direktor Radne jedinice "Elektrodistribucije" u Gornjem Milanovcvu Željko Živčević rekao je da su obaveze prema njima sve ispunjene i da oni nisu isključili struju.

Direktor "Svislajon - Takova" Miroslav Jovičić je rekao da očekuje da se taj problem reši u toku dana.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar