Dobili smo iz BEOGRADA NA VODI ponudu za kupovinu stana. Evo kako ona izgleda!

U prodaji će biti stanovi koji su različitih struktura - od dvosobnih do šestosobnih, uključujući i penthause - sa velikom količinom svetlosti i prirodnim sistemom ventilacije. Privatni plato je namenjen isključivo stanarima i njihovim gostima, sa direktnim pogledom na reku i Sava promenadu.

Početak izgradnje i prodaje prvog stambenog objekta u okviru projekta Beograd na vodi planiran je na jesen, a u prilog tome ide i ponuda za kupovinu stana.

Kontaktirao nas je menadžer prodaje i jasno nam predočio nove informacije o samom projektu i stanovima koji će biti pušteni u prodaju.

U pitanju je projekat Beograd na vodi (Belgrade Waterfront) koji finansira i implementira međunarodna investiciona i razvojna kompanije Eagle Hills u saradnji sa partnerom Republikom Srbjom. Prvi stambeni objekat se sastoji od dve kule iz kojih se pruža fantastičan pogled na reku Savu, Kalemegdan i grad Beograd. Obe kule će imati po 20 spratova sa ukupno 296 stanova.

U prodaji će biti stanovi koji su različitih struktura – od dvosobnih do šestosobnih, uključujući i penthause – sa velikom količinom svetlosti i prirodnim sistemom ventilacije.

Tan2015-4-26_131121986_0

Maketa Beograda na vodi

Privatni plato je namenjen isključivo stanarima i njihovim gostima, sa direktnim pogledom na reku i Sava promenadu.

Menadžer prodaje stoji na usluzi za sva ostala pitanja koja interesuju potencijalne kupce, a sve zainteresovane za kupovinu, poziva da odgovore na mejl ili ostave broj telefona kako bi ih kontaktirali.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar