Desetine stanova u Čačku čeka kupce

Čačak - U Čačku trenutno ima više desetina stanova u novoj gradnji koji čekaju kupce uprkos tome što se nalaze u samom centru grada.

Tako, na primer, preduzeće "Moduling" koje je sagradilo jedinu stambenu zgradu po, kako kažu, svim evropskim standardima u gradu na Zapadnoj Moravi, sa pogledom na ovu reku, ne može da proda 11 kvalitetnih stanova površine 65 metara kvadratnih.

"Zgrada je sagrađena po svim evropskim normama, sa termo izolacijom, svaki stan ima kalorimetre za merenje potrošnje toplotne enrgije, italijansku keramiku, najkvalitetniju nemačku stolariju, a uz svaki ide i prostor za ostavu u suterenu i parking mesto. Međutim, uprkos tome što se nalazi u jednom od najlepših delova grada, još uvek nismo uspeli da prodamo te stanove, iako ih nudimo po ceni od 800 evra po kvadratu", rekao je suvlasnik firme doo "Moduling" Zoran Bojović.

To preduzeće steklo je reputaciju u stanogradnji, jer je samo u Čačku izgradilo više od 300 stambenih jedinica, i važi za jednu od veoma kvalitetnih građevinskih firmi. Bojović, međutim, ističe da je trenutno skoro obustavljena izgradnja stanova zbog teškog stanja na tržištu.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar