Credit Agricole Srbija povećala prodaju stambenih kredita

Credit Agricole banka Srbija u 2015. godini beleži konstatntan rast prodaje stambenih kredita, što je dovelo do značajnog povećanja tržišnog učešća u ovom segmentu koje je u julu dostiglo 17,8%. Na ovaj način, banka se popela na drugo mesto u plasmanima komercijalnih stambenih kredita u Srbiji, saopšteno je iz te banke.

Uprkos teškoj ekonomskoj situaciji i tržištu nekretnina koje godinama beleži pad, kako u prodaji tako i u finansiranju, Credit Agricole banka ostvaruje sve veće učešće u ukupnom plasmanu stambenih kredita na nacionalnom nivou. Od početka godine, banka beleži trend rasta tržišnog učešća, a u julu mesecu taj procenat je iznosio 17.8%, kada je Credit Agricole banka zauzela drugo mesto u plasmanima komercijalnih stambenih kredita. Na ovakvo pozicioniranje na tržištu najviše je uticala odlična ponuda različitih tipova stambenih kredita, od kojih su najtraženiji stambeni krediti sa fiksnom kamatnom stopomu prvih 60 meseci koja pruža izvesnost u planiranju otplate. U poslednja dva meseca od kada su uvršteni u ponudu banke, ovi krediti čine preko 50% portfolia stambenih kredita banke sa tendencijom daljeg rasta.

- Veoma smo ponosni što je tako veliki broj klijenata prepoznao Credit Agricole banku kao svog finansijskog partnera prilikom kupovine nekretnina i što smo dugoročnu saradnju koju stambeni krediti sa sobom nosezapočeli ovakvim proizvodom koji najbolje oslikava odgovorno i dobro planirano zaduživanje. Banka će i dalje intenzivno razvijati proizvode i usluge koji našim klijentima pružaju oslonac kako u privatnom životu, tako i u poslovanju – izjavio je Svetozar Šijačić, član Izvršnog odbora i rukovodilac Retail market divizije u Credit Agricole banci.

Iz ukupne ponude stambenih kredita Credit Agricole banke klijentima su najatraktivniji stambeni krediti sa fiksnom kamatnom stopom u prvih 60 meseci koja za taj period iznosi 3,85% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 120 meseci, odnosno 3,95% godišnje za kredite sa ukupnim rokom otplate do 360 meseci. Uz kredit sa fiksnom kamatnom stopom vlasnici novih nekretnina u prvih pet godina, koje su i najzahtevnije za otplatu zbog preseljenja i opremanja stana, mogu računati na potpuno predvidljive mesečne izdatke za otplatu kredita.

Klijenti se odlučuju za stambene kredite Credit Agricole banke ne samo zboog povoljnih kamatnih stopa, već i zbog mogućnosti da izaberu vrstu kredita koji im najviše odgovara i iskoriste dodatne popuste na administrativne troškove koje ostvaruju koristeći prednosti HOME CARD kampanje koja traje do kraja godine, navedeno je u saopštenju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar