Credit Agricole banka beleži rast od 32,57% u finansiranju stambenih kredita u 2014. godini

Credit Agricole banka je saopštila da beleži međugodišnji rast plasmana stambenih kredita od 32,57% u odnosu na isti period prošle godine, dok ukupno učešće banke na tržištu stambenih kredita osiguranih kod NKOSK u 2014. godini iznosi 8,6%.

Uprkos činjenici da je tržište stambenih kredita u padu za oko 25% u odnosu na isti period prošle godine, Credit Agricole banka beleži rast u plasmanima stambenih kredita osiguranih kod NKOSK od 32,57% u 2014. godini. Ukupno tržišno učešće stambenih kredita osiguranih kod NKOSK u 2014. godini od 8,6% potvrđuju da je Credit Agricole Srbija pouzdan partner klijentima koji rešavaju svoje stambeno pitanje i onda kada je ekonomsko okruženje manje povoljno.

- Personalizovana, stručna i sveobuhvatna usluga klijentima uz veoma dobro poznavanje tržišta stambenih kredita čini da je danas Credit Agricole banka Srbija prepoznata kao pouzdan partner kada se radi o životnim odlukama i rešavanju stambenog pitanja. Najviše se traže stanovi u novogradnji na rubnim delovima Beograda i u prigradskim naseljima, veličine do 50m2 dok su kupci uglavnom klijenti u ranim tridesetim godinama. Zbog izgradnje novog mosta Zemun-Borča ovaj potez je postao interesantan kako za potencijalne kupce, tako i za investitore - izjavio je Raško Tomašević, rukovodilac za marketing, komunikaciju i poslovanje sa fizičkim licima u Credit Agricole banci Srbija.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar