“Beograd na vodi” na meti američkih agenata

Za tržište nekretnina u Srbiji i mogućnosti investiranja i kupovine stanova u “Beogradu na vodi” interesuju se i agenti iz Sjedinjenih Američkih Država.

Priličan broj agenata za nekretnine srpskog porekla koji žive u Čikagu i okolini okupio se na prezentaciji o investiranju u nekretnine u Srbiji i saradnji između agenata za nekretnine iz Srbije i Sjedinjenih Država, koja je krajem jula održana u čikaškom restoranu “Skadarliya”, prenela je Srpska televizija u SAD.

Prestavnici kompanije “Universal Commercial Capital” (UCC) iz Kalifornije, suorganizatori ovog događaja, održali su prezentaciju o “Beogradu na vodi” i mogućnostima kupovine nekretnina na tom projektu.

Oni su izložili program kreditiranja državljana Amerike ukoliko žele nekretninu u “Beogradu na vodi”, pri čemu je direktor UCC, Erik Tran, koji dugi niz godina uspešno posluje na više kontinenata, istakao da njegova kompanija nudi povoljne kredite u Americi za srpske državljane za kupovinu stanova u ovom elitnom stambenom kompleksu.

Srpska televija iz SAD dodaje da će uskoro mreža agenata za nekretnine i iz Srbije i nekoliko udruženja iz Ilinoisa potpisati ugovore o saradnji i omogućiti svojim klijentima viši nivo usluga.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar