“Aleksandar gradnja” gradi novi objekat u Novom Sadu – Završetak radova u avgustu 2015. godine

"Aleksandar gradnja" gradi novi stambeno-poslovni projekat u mirnom delu centra Novog Sada, u blizini keja i Dunava, na lokaciji ugao episkopa Visariona i ulice Šumadijske.

Kako je navedeno usaopštenju kompanije, površina zgrade je od 12.500 m2. Objekat je koncipran tako da svojom formom stanarima obezbedi udoban život, sa dobrom orjentacijom, pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu i centar grada.

Sastoji od dve lamele, po 5 spratova, dva ulaza, jedan iz Ulice Šumadijske, a jedan iz Episkopa Visariona. Ukupno će biti izgrađeno 115 stanova, 83 parking i garažna mesta. U prizemnom delu objekta orijetisano ka ulici predviđeni su supermarket 600 m2, drogeria 450 m2 i restoran 150 m2.

Objekat se gradi po visokim standardima i ugradjuje oprema visokog kvaliteta, ispunjavajući zahteve energetske efikasnosti. Povezanost objekta sa dvorišnom garažom direktno iz stambenog dela. U objekat se ugrađuju liftovi svetskih proizvođača "Otis" ("Schindler"), poručuju iz kompanije.

Predvidjena ugradnja petokomorne spoljne stolarije sa niskoemisionim termoizolacionim staklom. U svaki stan se ugradjuju sigurnosna vrata renomiranog proizvođača, klima uređaj, furnirana unutrašnja stolarija, vrata sa magnetnim bravama i keramika visokog kvaliteta domaćeg proizvođača.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar