10 najskupljih nekretnina u Beogradu

Prema podacima agencija, najskuplje nekretnine na prodaju u Srbiji nalaze se u glavnom gradu. Za mnogo višu cenu mogu se nabaviti vile u nezvaničnim ponudama.

Više od 90 odsto ovih vila nalazi se u Beogradu, u elitnim krajevima Senjak, Dedinje i Vračar. Lokacija, tj. zaklonjenost od pogleda, visok nivo diskrecije i još viši nivo bezbednosti glavni su zahtevi kupaca.

„U ponudi ima i vila koje koštaju i do osam miliona evra, ali one se ne objavljuju po oglasima i ne otkriva se ni ko je prodavac ni ko je kupac. Prodaju se isključivo preko advokata, po preporuci i sa ljudima od poverenja. Većina vlasnika skupih vila ne dozvoljava objavljivanje oglasa“, objašnjava Nedeljko Malinović iz agencije za promet nekretnina Legat. Ovakve nekretnine uglavnom kupuju ambasade, internacionalne organizacije ili kompanije koje ih pretvaraju u svoja predstavništva.

„Među pojedincima, ovakve nekretnine kupuju najčešće sportisti ili sportski menadžeri, jer su jedni od retkih koji mogu bez problema da dokažu poreklo imovine, tj. da dokažu gde su zaradili novac“, rekao je Malinović dodavši da se luksuzne nekretnine kupuju za keš.

Pogledajte koje su trenutno najskuplje nekretnine u Beogradu.

1. Vračar, Krunska – 650 kvadrata, 3,2 miliona evra

Luksuzna kuća na najlepšoj lokaciji na Vračaru. Tipična jednospratna gradska vila, izgrađena 1903. godine. Luksuzno je opremljena, ima 10 soba, pet kupatila i granitno popločano dvorište od šest i po ari placa.

nekretnine-krunska

2. Dedinje – 580 kvadrata, 3 miliona evra

Nedavno izgrađena vila na šest ari placa u najlepšem delu Dedinja. Vila je podeljena na četiri nivoa, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Ima sedam spavaćih soba, osam kupatila, garažu za dva automobila, saunu i prostranu terasu na vrhu.

nekretnine-dedinje

3. Dedinje – 500 kvadrata, 3 miliona evra

U pitanju je vila podeljena na tri nivoa. Ima pet spavaćih soba, pet kupatila, garažu i dvorište od 12 ari. U najlepšem je delu ulice, izgrađena 2002. godine.

dedinje

4. Dedinje, Užička – 1.000 kvadrata, 2,6 miliona evra

Nova vila na Dedinju u četiri nivoa, sa placem od 12 ari. Svaki nivo ima po 250 kvadrata a u okviru kuće postoji i garaža sa četiri garažna mesta. Potrebno je uraditi kompletne unutrašnje radove, a postoji i mogućnost ugradnje lifta.

uzicka

5. Dedinje, Augusta Cesarca – 550 kvadrata, 2,5 miliona evra

Luksuzno opremljena kuća sa dvorištem od 12 ari i bazenom. U prizemlju su prostorije za osoblje koje brine o kući koja ima četiri sobe, četiri kupatila i pet terasa sa pogledom na Topčider i Košutnjak. Kuća je opremljena video-nadzorom.

augusta-cesarca

6. Dedinje, 25. maj – 500 kvadrata, 2,5 miliona evra

Luksuzna vila na tri nivoa sa enterijerom najboljeg kvaliteta. Poseduje i pomoćne zgrade kao što su konoba, vinski podrum, zatvoren bazen sa teretanom, saunom i kupatilom.

25maj-dedinje

7. Dedinje, 25. maj – 800 kvadrata, 2,5 miliona evra

Luksuzna vila sa pet soba, u mirnoj ulici, dolazi sa placem od devet ari. Kompletno je nameštena i opremljena najluksuznijim materijalima i nameštajem.

25maj-2

8. Dedinje, Šekspirova – 520 kvadrata, 2 miliona evra

Kuća na tri nivoa, izgrađena 1998. godine. Luksuzno je opremljena i uz nju dolazi i podrum sa saunom, vešerajem i mašinskim delom. Ima grejanje na gas, struju i naftu, a u dvorišnom delu nalazi se pokriven bazen. Ima sedam soba, pet terasa i četiri kupatila.

sekspirova-nekretnine

9. Dedinje, 25. maj – 520 kvadrata, 2 miliona evra

Luksuzna vila u blizini stadiona Crvena zvezda, sa dvorištem od 11 ari. U okviru nje nalazi se bazen, garaža, parking, letnja kuhinja, letnjikovac, a ima i saunu, tehničku prostoriju, perionicu, sedam soba, pet kupatila i pet terasa.

25maj-2mil

10. Fruška gora – 540 kvadrata, 2 miliona evra

Kuća na luksuznom imanju (5 hektara) u banji Vrdnik. Ima saunu, teretanu, bilijar salu, teniski teren, staju sa boksovima za konje, i još 1.500 kvadrata pomoćnih objekata. Uz imanje ide voćnjak od 13 hektara.

gajba

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar